Τεχνική Υποστήριξη

  1. Εντοπίζουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας.
  2. Σας ενημερώνουμε για το πιθανό κόστος αν χρειάζεται να αντικατασταθεί κάποιο εξάρτημα.
  3. Επιδιορθώνουμε το πρόβλημα σας και σας ενημερώνουμε για τα πιθανά αίτια της βλάβης.

Εγκατάσταση λογισμικού (windows, office, antivirus κ.α.).

Η εγκατάσταση λογισμικού windows περιλαμβάνει τα εξής:

  • Δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας (backup).Δημιουργία είκονας συστήματος και αντιγραφή προσωπικών αρχείων(εικόνες,βίντεο,μουσική,έγγραφα κ.α.)*εφόσον δεν υπάρχει μηχανική βλάβη στην μονάδα δίσκου*.
  • Διαμόρφωση δίσκου (format) και εγκατάσταση windows τις επιλογής σας *Η εγκατάσταση του λειτουργικού προϋποθέτει την ύπαρξη γνήσιου αντιγράφου.*Στην περίπτωση που δεν υπάρχει μπορούμε να το αγοράσουμε εμείς για εσάς στη πιο συμφέρουσα τιμη της αγοράς.
  • Εγκατάσταση των οδηγών συσκευής(drivers) για την σωστή λειτουργία του υπολογιστή και των περιφερειακών συσκευών.
  • Εγκατάσταση των βασικών προγραμμάτων που είναι απαραίτητα για κάθε χρήστη, καθώς και εξειδικευμένου λογισμικού, ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις σας.

Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού.

Εντοπίζουμε και αφαιρούμε τα κακόβουλα προγράμματα (Trojan,worms,spywares,viruses,adwares) που υπάρχουν στον Ηλεκτρονικό σας Υπολογιστή.Τέτοιου είδους κακόβουλου λογισμικού “βαραίνουν” τον υπολογιστή σας και μπορούν να καταστρέψουν σημαντικά προσωπικά αρχεία ή και αρχεία των windows με αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν την σωστή εκκίνηση των windows.

Σύνδεση – Εγκατάσταση Η/Υ και περιφερειακών.

Ερχόμαστε στο χώρο σας για την σύνδεση και εγκατάσταση του υπολογιστή σας και οποιουδήποτε περιφερειακού (εκτυπωτή, πολυμηχάνημα, scanner, fax, webcams κλπ.) και σας δείχνουμε τις βασικές λειτουργίες τους για τη σωστή χρήση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις υπηρεσίες μας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.