Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 708

ΠΕΣΚΟ

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Apricot ERP στον καπνικό συναιτερισμό ΠΕΣΚΟ στην Κονταριώτισσα Πιερίας.Υποστηρίχθηκαν όλες οι διαδικασίες (παραλαβές, ποιοτικές αναλύσεις, δηλώσεις παραγωγής, εκκαθαρίσεις, ολοκληρωμένη διαχείριση κλπ) και Γενική Λογιστική. Επίσης εγκαταστάθηκε και το Agro E.R.P για την διαχείριση των αγροεφοδίων.

ΠΕΣΚΟ - ΣΠΕΚΟ Κοινοπραξία Α/Σ

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του BUSINESS EVOLUTION στην κοινοπραξία αγροτικών συνεταιρισμών ΠΕΣΚΟ - ΣΠΕΚΟ στην Κονταριώτισσα Πιερίας.

ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP στην εταιρεία ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ στην Κατερίνη Πιερίας, η εταιρεία δραστηριοποιείται στις Χερσαίες Μεταφορές. Υλοποιήθηκαν συστήματα εμπορικού κυκλώματος, back office( αποθήκη, αγορές, χονδρικές πωλήσεις κ.λ.π)

LOGISTICS - ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP στην εταιρεία LOGISTICS - ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ στην Κατερίνη Πιερίας, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών logistics. Υλοποιήθηκαν συστήματα κυκλώματος, back office (αποθήκη, αγορές, χονδρικές πωλήσεις κλπ)

ΑΦΟΙ ΨΩΜΙΑΔΟΙ Ο.Ε

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του BE Agro ERP στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΨΩΜΙΑΔΟΙ . Αναπτύχθηκε πλήρες εμπορικό σύστημα καθώς και το Γεωπονικό module για την διασύνδεσή με την σελίδα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Γεωπονικό κατάστημα Μιχαλός Ιωάννης

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του BE Agro ERP στο γεωπονικό κατάστημα του κυρίου Μιχαλού Ιωάννη . Αναπτύχθηκε πλήρες εμπορικό σύστημα καθώς και το Γεωπονικό module για την διασύνδεσή με την σελίδα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πίτες Ολύμπου

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP στην επιχείρηση "Πίτες Ολύμπου" του κου Καρακούση στην Κατερίνη. Είναι βιοτεχνία παραγωγής προϊόντων ζύμης. Υλοποιήθηκαν συστήματα διαχείρισης της παραγωγής, εμπορικό και λογιστικό κύκλωμα καθώς επίσης συστήματα φορητής παραγγελιοληψίας με το Semantic SalesPad.

Pame Happy

 Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Eris Retail στην εταιρεία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΓΑΙΑ( PAME) HAPPY στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση.Παράλληλα με το ERIS εγκαταστάθηκε στο back office το Business Evolution ERP ενώ εγκαταστάθηκαν και οι συνθέτες…

MY MAX PET SHOP

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution EPR στην Εταιρεία ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - MY MAX PET SHOP στην Κατερίνη Πιερίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των ζωοτροφών και ειδών pet. Υλοποιήθηκαν συστήματα ηλεκτρονικού κυκλώματος , backoffice (αποθήκη, αγορές,, χονδρικές…

Exarchos Safety

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP σε full edition στην εταιρεία κυρίου Έξαρχου στην Κατερίνη, η οποία ασχολείται με μέσα ατομικής προστασίας, διαφημιστικό ρουχισμό και ένδυση εργασίας.

Ντούλας Sound

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP σε full edition στην εταιρεία κυρίου Ντούλα στην Λάρισα, η οποία ασχολείται με συστήματα ήχου και μουσικά όργανα.

Αρτοποιείο Μελετλίδη

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP στο αρτοποιείο Μελετλίδη. Εγκατάσταση E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution με παρακολούθηση παραγωγικής διαδικασίας Αυτοματοποιημένη εκτύπωση barcode με ημερομηνία λήξης και συστατικά παραγωγής

ΑΚΡΙΒΟΣ

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP σε full edition στην εταιρεία " ΑΚΡΙΒΟΣ Είδη Συσκευασίας -Γάμου - Βάπτισης - Διακόσμησης ".

ΟΣΔΕ Συνεταιριστική

Εγκατάσταση E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution με παρακολούθηση πολλαπλών χρηστών και 19 απομακρυσμένα σημεία διαχείρισης Γενική Λογιστική και Πάγια Αυτόματη συμπλήρωση μηχανογραφικών αρχείων ανά πελάτη

Zootrofika

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution EPR στην Εταιρεία ZOOTROFIKA PET SHOP ΤΟΥ ΚΟΥ Καλαϊτζίδη στην Κατερίνη Πιερίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των ζωοτροφών και ειδών pet. Υλοποιήθηκαν συστήματα ηλεκτρονικού κυκλώματος , backoffice (αποθήκη, αγορές,, χονδρικές πωλήσεις κλπ).

Ορεινά Κισσάβου

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Apricot ERP στον αγροτικό συνεταιρισμό Αγιάς Λάρισας " Ορεινά Κισσάβου". Ο συνεταιρισμός είναι διαλογητήριο ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία φρούτων. Υποστηρίχθηκαν όλες οι διαδικασίες (παραλαβές, ποιοτικές αναλύσεις, ολοκληρωμένη διαχείριση, συγχρονισμός δεδομένων. Εγκατάσταση ERP εφαρμογής για επιχειρήσεις εμπορίας…

Αρτοζαχαροπλαστείο Νίσσου

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution στο αρτοζαχαροπλαστείο του κου Νίσσου στην Κατερίνη Πιερίας. Εγκαταστάθηκε η full edition toy Business Evolution με παρακολούθηση παραγωγικής διαδικασίας και 3 απομακρυσμένα σημεία εντατικής λιανικής καθώς επίσης έγινε και εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος…

Κ. Νίσσου και Σια Ο.Ε.

Εγκατάσταση E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution στην εταιρεία "Κ. Νισσου και ΣΙΑ" η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού, προγραμματισμού και παραγωγής ηλεκτρονικών πλακετών και συστημάτων. Έγινε εγκατάστηαση του Business ERP full edition με παρακολούθηση παραγωγικής διαδικασίας, επίσης έγινε εγκατάσταση κλειστού…

Topsport - Αθλητικά Είδη

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution με παρακολούθηση πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων και 5 απομακρυσμένα σημεία εντατικής λιανικής ανά την Ελλάδα, στο κατάστημα αθλητικών ειδών στην Κατερίνη.

Πίτες Παπαζαχαρίας

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP στην επιχείρηση "Πίτες Ολύμπου" του κου Καρακούση στην Κατερίνη. Είναι βιοτεχνία παραγωγής προϊόντων ζύμης. Υλοποιήθηκαν συστήματα διαχείρισης της παραγωγής, εμπορικό και λογιστικό κύκλωμα καθώς επίσης συστήματα φορητής παραγγελιοληψίας με το Semantic SalesPad.
Facebook